Salon Masaj Erotic Issis

Masaj pentru cuplu
Masaj senzual
Masaj pentru cuplu
Masaj erotic nud
Masaj pentru cuplu
Masaj de relaxare
Masaj erotic

Masaje

Masajul de relaxare

Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu constiinciozitate in mod egal.
Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp. Cunoastem secretele afective ale reducerii stresului si avem mai multe pentru a-ti relaxa nervii din viata cotidiana.Masajul te face sa vibrezi, are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

Masajul senzual

Masajul senzual al intregului corp include pe de o parte relaxarea precum si o inspiratie senzuala care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. Astfel maseuza isi foloseste mainile si corpul, lenjerie fina, uleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate.
Prin atingerile senzuale realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va avea ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental durabil, stabil.

Masajul erotic

Energia sexuala care este energia de baza in viata noastra, elixirul vietii, este retinuta si suprimata in contextul cultural. In timpul masajului revine la viata si se distribuie in tot corpul.
Maini cunoscatoare iti vor masa corpul, urechile tale vor fi invaluite intr-o muzica placuta, toate simturile tale vor fi trimise intr-o calatorie de neuitat.
Aplicand consecvent tehnicile de masaj erotic deschidem calea spre o viata implinita si fericita cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale fiintei noastre. Primirea masajului erotic unifica mintea si trupul, imbunatatesc priza de cunostinta asupra senzatiilor.

Masajul erotic nud

Este un limbaj fara cuvinte, un dans al energiilor si al dragostei, exprimat de masajul erotic oferit, un termen foarte folosit atunci cand este vorba de senzatii profunde si emotii deosebite si este cu adevarat ceva nou. Datorita muzicii care va rasuna usor si iti va gadila auzul cu melodii lente, in surdina simturile se vor acutiza si vor fi invaluite in aromele lumanarilor aprinse. Corpul va simti mangaieri datorita picaturilor de ulei care vor avea rolul unui joc al senzualitatii, toate aceste tehnici facand parte din jocul masajului erotic si duce la cunoasterea culmilor supreme.

Masajul dublu

Acest tip de masaj erotic este destinat tuturor doritorilor de cunoastere a uneia din extremele placerii. Atingerea din doua parti diferite te induce in placere si extaz, intrand intr-un joc care este condus de tine acolo unde regulile le faci chiar tu … la salonul de masaj erotic.

Masajul pentru cupluri

Masajul erotic de acest gen este dorinta de a experimenta inalta arta a dorintei supreme si inlaturarea inhibitiilor din viata de cuplu. Amandoi aveti parte de masaj de relaxare fizic pentru inlaturarea tuturor temerilor si pregatirea pentru un pas extrem de placut urmat de cel mai important pas, intrarea in jocul pasiunii depline de catre ambii parteneri impreuna cu maseuza.

Alte servicii

Petreceri private

Salonul vi se poate pune la dispozitie, fie pentru o simpla intalnire intre prieteni, fie pentru a sarbatorii un eveniment, in compania ispititoare a fetelor.

Sado

Un joc magic al puterii, al supunerii totale, al abandonului absolut, care te poarta pe un taram in care durerea se transforma in placere si, in final, te inlantuie cu o pasiune dusa la extrem, te subjuga si iti acapareaza simturile in totalitate.

Show erotic

Show erotic intre doua sau mai multe fete, un joc plin de placere reala, erotism si pasionalitate.